PENJAGA GANGBANG bangunan bahan Co, Ltd ditubuhkan pada 2011. Syarikat kami terletak di bandar Zhejiang penjaga Costal perindustrian bandar, Sanmen, Wilayah, yang mempunyai semua sumber kawasan persisiran pantai ekonomi. Produk utama adalah luaran/dalaman hiasan ACP, ACP percetakan pengiklanan, A / B kelas Fireproof ACP, ACP kayu, tembaga komposit panel, Titanium-zink Panel.Steep komposit komposit Panel dan Panel komposit keluli tahan karat.


Syarikat kami merangkumi keluasan lebih daripada 100 MU dan 35000 meter persegi kawasan pembinaan dengan pembangunan perniagaan kami terus memperkenalkan dan menyerap kakitangan teknikal peralatan pengeluaran termaju antarabangsa dan pengalaman pengurusan yang membuat inovasi dan menegaskan pada jenama, kita menjadi salah satu pengeluar yang boleh menghasilkan ACP super luas dengan 2 Meter pada widest. Kami berusaha untuk mencipta jenama GANGBANG tinggi-end, berkualiti tinggi dan hijau dalam bidang material bangunan.


Syarikat kami mengejar ISO9001:2008 pensijilan sistem kualiti dan semua produk kami telah lulus pensijilan kualiti CTC dari pusat ujian bahan bangunan negara China. Kami telah mendapat banyak autoriti sijil CE, SGS, PSB, ASTM, BSI dan ISO14001:2004.


Selepas beberapa tahun usaha, syarikat kami telah mewujudkan rangkaian jualan meluas yang meliputi lebih daripada 30 wilayah di China dan 150 negara yang dibawa ke hadapan gaya kita sendiri, kita akan terus memimpin trend baru di dalam hiasan bangunan medan bahan berdasarkan pasaran domestik dan luar negara perkembangan di alaf baru.