A / B Kalis Panel komposit tembaga

Tembaga fireproof Panel komposit adalah sebatian daripada lapisan atas/bawah plat tembaga dengan organik komposit kalis api fireproof teras, selepas Pengkompaunan filem polimer, dua sisi lukisan dan kembali lembaran Pengkompaunan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

A / B Kalis Panel komposit tembaga

Tembaga fireproof Panel komposit adalah sebatian daripada lapisan atas/bawah plat tembaga dengan organik komposit kalis api fireproof teras, selepas Pengkompaunan filem polimer, dua sisi lukisan dan kembali lembaran Pengkompaunan. Ia banyak digunakan untuk membina langsir menunggu keperluan fireproof yang tinggi. Ia adalah golongan yang ketiga bagi menggantikan produk yang diimport tirai dinding Panel komposit tembaga dan hiasan tembaga Panel Komposit. Panel komposit tembaga fireproof mempunyai bukan sahaja semua Kalis kelebihan ACP biasa tetapi juga cemerlang. Ia telah Islamkan standard fireproof A2 dan GB8624 B1, LSOH, halogen boleh menjadi percuma, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, mudah pemprosesan dan pemasangan.

 

◎ ciri-ciri:

Prestasi luar biasa Fireproof ①
Dengan teras LSZH prestasi tinggi, 4mm Panel komposit tembaga mampu 2O-3Omins di bawah kesan positif daripada api Ijazah 1200-15OO. Menurut GB8624-2OO6 "membina bahan pembakaran pelaksanaan penggredan kaedah", ia adalah bahan kalis api aras B1 dan dapatkan melalui pensijilan NFTC.

Cuaca yang Super keupayaan

Bagi PVDF lapisan kelebihan sebagai rintangan kakisan, noda rintangan dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan blizzard, Panel komposit tembaga kami fireproof tidak rosak dalam rupa asal sempurna.

Super mengelupas kekuatan

Dengan prestasi tinggi teras kalis api, kunci Indeks teknikal, kekuatan peel, adalah lebih tinggi daripada panel bebas Kalis sebanyak 10% lebih ia telah dikupas 20 kitaran dengan suhu dari 40° C 80 ° dan tanpa apa-apa perubahan kekuatan.

salutan seragam, pelbagai warna:

Lapisan mematuhi ikat logam selepas kerajang aluminium dan penyalutan penukaran. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih boleh dipilih dan personlized

Kekuatan tinggi

Dengan rintangan hentaman kuat, Cat berkualiti tinggi merupakan, Panel komposit tembaga mempunyai apa-apa kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

 Penjagaan yang mudah

Mudah untuk membersihkan, walaupun di sesetengah kawasan pencemaran lebih berat, tembaga fireproof Panel komposit boleh dibersihkan oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia sentiasa baru selepas masing-masing yang dibersihkan.

 

◎ Permohonan pelbagai:

Fireproof Panel komposit tembaga adalah bahan yang sesuai untuk digunakan secara meluas dalam hiasan dinding langsir hiasan dalaman dan luaran, seperti Dewan pameran, Bilik-bilik tetamu yang besar.

Kedai-kedai, bangunan pejabat, hanks, Hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling-siling, Bilik mandi, dapur, balkoni, papan iklan, terowong, kereta api bawah tanah wails, pondok telefon, kapal layar dan kegunaan industri lain


Siasatan