Panel Komposit Aluminium PVDF / PE

Panel Komposit Aluminium PVDF / PE

Panel dinding, Panel Komposit, pengeluar / pembekal Wall Cladding di China, menawarkan panel komposit aluminium PVDF / PE, bahan hiasan & panel komposit aluminium bahan bangunan, panel komposit aluminium fleksibiliti yang baik dan sebagainya.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Info asas


  • Ketebalan Panel: 3mm

  • Fungsi: Fireproofing, Anti-statik, Anti-Bakteria, Mold-proof

  • Persijilan: CE, ASTM, ISO, Green Leaf

  • Pakej Pengangkutan: Kotak Kayu atau Bulk

  • Asal: Taizhou, China

  • Permukaan Penamat: Salutan

  • Ketebalan Aluminium: 0.15mm

  • Penggunaan: Dinding Luar, Tirai Dinding, Interior, Pengiklanan


  • Spesifikasi: 1220 * 2440mm; Disesuaikan Tersedia

  • Kod HS: 760611

Penerangan Produk

Panel Komposit Aluminium PVDF / PE

Panel komposit aluminium adalah bahan baru selepas pemprosesan serius alumi-num lembaran digunakan sebagai permukaan yang telah digilap dan dilapisi dengan lakuer. Polietilena adalah lapisan terasnya.
Plat aluminium terdiri daripada dua jenis bahan (logam dan nonmetal), ia mengekalkan komposisi asal bahan (aluminium, plastik polietilena bukan logam) ciri-ciri utama, Untuk mengatasi kekurangan bahan asal, dan memperoleh banyak bahan yang sangat baik ciri-ciri, seperti kemewahan, hiasan, cuaca yang berwarna-warni, ketahanan kakisan, rintangan untuk melanda, kebakaran, kelembapan, penebat bunyi, penebat haba, rintangan kejutan; ringan, mudah untuk menambah Membentuk, mudah pengangkutan dan pemasangan, dengan cepat boleh menyesuaikan ciri-ciri pembinaan, ciri-ciri ini memperluaskan prospek permohonan luas untuk plat aluminium

. Struktur panel Aluminunm-plastikSaiz standard

Saiz standard 1220 * 2440 * 4mm
Julat Ketebalan 2mm ~ 8mm
Julat Panjang kurang daripada 6000mm
Lebar disediakan 900mm ~ 2000mm
Ketebalan kulit aluminium 0.1mm ~ 0.6mm
Warna Panel Komposit Aluminium
mempunyai lebih daripada 100 warna untuk pilihan, RAL & PANTONE boleh diterima
Salutan PE, PU, PVDF, FEVE, NANO, Anti-bakteria, Anti-Statik, Anti-Gores .....
Pembungkusan Kotak kayu atau secara pukal
Tarikh penghantaran warna standard, memerlukan 7-10 hari, warna khas dan keperluan lebar 25 hari
Barisan pengeluaran 10 barisan pengeluaran


Ciri Produk :

1.KONOMI
Dengan menggunakan panel aluminium-plassitic yang berkualiti dibekalkan dengan penyelenggaraan yang lama, Dengan itu telah menyelamatkan perbelanjaan penyelenggaraan pembinaan modem bertingkat tinggi. disebabkan oleh pencemaran yang serius di bandar-bandar di negara kita, mereka mungkin perlu dirawat dan dibersihkan beberapa tahun kemudian. Dengan mudah dibersihkan, mereka boleh dibersihkan oleh agen pembersih neutral dan air bersih dan keluar menjadi peri baru selepas dibersihkan.
2.DURABILTY
Fluorcarbon bersalut aluminium-plastik komposit panel dipaparkan oleh durabilty tinggi, rintangan yang baik terhadap cuaca, suhu tinggi, haus dan pencemaran.
3FLANTNESS
Panel-panelplatum Aluuminum diberi permukaan yang licin untuk memenuhi kenikmatan peringkat tinggi bagi pembinaan moden,
4. BERAT BERAT
Panel plastik aluminium adalah komposit aluminium dan plasitics.which lebih ringan daripada bahan hiasan lain, dengan itu memudahkan kerja pemasangan dan memendekkan tempoh pembinaan.
5. MUDAH PEMASANGAN
Panel aluminium-plastik boleh mudah dipotong, beralur, dan digantung ke dalam busur atau bentuk malaikat yang betul untuk memenuhi keperluan hiasan.
6.NON INFLAMMABLE  
Lembaran aluminium luaran yang tidak boleh terbakar menawarkan perlindungan kepada bahan teras polietilena, dan memotong konduksi haba pada peringkat awal pembakaran, dengan rintangan fius sehingga standard antarabangsa.
7. PRESTASI PENERANGAN
Jika diminta oleh pelanggan, panel alminum-plastik boleh dibuat untuk warna dan bentuk defferent untuk memenuhi rekabentuk arkitek asal, dengan itu membawa effec dececration yang sempurna
8 . PEMENANGAN-PERKAWINAN
Tiada perubahan salutan permukaan tiada pencemaran kepada alam sekitar.


Permohonan:
Digunakan secara meluas dalam projek-projek hiasan, terutamanya untuk hiasan dalaman dan luaran, seperti hiasan Rumah, Lapangan Terbang, Stesen, Bank, Hotel, Pawagam, Stadion, Sekolah, Restoran, Perpustakaan, hospital, Pejabat, Kedai Rantai, Pusat Perbelanjaan dan bangunan awam lain .
Siasatan