Super ketebalan dan lebar Titanium zink Panel Komposit

Super ketebalan dan lebar Titanium zink Panel Komposit

Titanium zink komposit panel panel komposit aloi baru dibangunkan kami digunakan untuk dinding langsir. Ia diburukkan lagi dengan aloi titanium zink dan bahan-bahan mineral yang fireproof.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Super ketebalan dan lebar Titanium zink Panel Komposit

Titanium zink komposit panel panel komposit aloi baru dibangunkan kami digunakan untuk dinding langsir. Ia diburukkan lagi dengan aloi titanium zink dan bahan-bahan mineral yang fireproof. Aloi Titanium-zink adalah lebih sukar dan lebih tahan lasak daripada zink yang biasa. Ia mempunyai ciri bebas penyelenggaraan seumur hidup dan memenuhi keperluan permintaan aesthetical standard dan sebenar bagi dinding langsir moden.

 

Kenapa memilih Titanium-zink panel?

1. kekal bahan

Zink merupakan bahan yang tak habis-habis, dan sepenuhnya boleh menunjukkan kedua-dua teknik moden penampilan dan Kecantikan klasik.

2. jangka hayat

Hayat zink menyentuhi 80-100 tahun di bawah persekitaran yang biasa dan berpatutan pemasangan terdapat beberapa bahan mempunyai sama jangka hayat sebagai zink di seluruh dunia.

3.Self-penyembuhan.

Ia boleh self-heal apabila tercalar atau dikesan dalam itu pengangkutan dan pemasangan atau sepanjang hayat itu.

4. mudah penyelenggaraan

Ia hampir tidak perlu membersihkan semasa sekali adalah seumur hidup.

5 keserasian

Panel zink boleh serasi dengan banyak bahan lain, seperti aluminium, keluli tahan karat, kaca, batu dan sebagainya.

6 bahan semula jadi

Zink merupakan bioelement bagi manusia haiwan dan tumbuhan. Scours air hujan dari dinding zink langsir adalah selaras dengan sistem air minum. Ia boleh aliran pond, Sungai dan Taman tanpa apa-apa pencemaran.


Siasatan