TAIZHOU GANGBANG BUILDING MATERIAL CO., LTD. telah ditubuhkan pada tahun 2011. Syarikat kami terletak di Costal Industrial Town, Sanmen, TaiZhou City of Zhejiang Province, yang memiliki semua sumber daya tali pinggang ekonomi pesisir. Produk utama adalah Bahagian Luar / Hiasan Dalaman ACP, Percetakan Iklan ACP, A / B Kelas tahan api ACP, ACP Kayu, Panel Komposit Tembaga, Panel Gabungan Komposit Titanium-zinc. Panel Komposit dan panel Komposit-keluli tahan karat.


Syarikat kami meliputi kawasan lebih dari 100 MU dan 35000 meter persegi kawasan pembinaan Dengan pembangunan perniagaan kami, kami terus memperkenalkan dan menyerap kakitangan teknik peralatan pengeluaran antarabangsa yang maju dan pengalaman pengurusan. Membuat inovasi dan menegaskan merek, kami menjadi salah satu daripada pengeluar yang boleh menghasilkan ACP super luas dengan 2 Meter pada tahap paling luas. Kami berusaha untuk mewujudkan jenama GANGBOND dengan high-end, berkualiti tinggi dan hijau dalam bidang bahan binaan.


Syarikat kami mengejar pensijilan sistem kualiti ISO9001: 2008 dan semua produk kami telah lulus sertifikasi kualiti CTC dari Pusat Ujian Bahan Bangunan China. Kami mempunyai banyak sijil kuasa seperti CE, SGS, PSB, ASTM, BSI dan ISO14001: 2004.


Selepas beberapa tahun usaha, syarikat kami telah menubuhkan rangkaian jualan yang luas yang meliputi lebih daripada 30 wilayah di China dan 150 buah negara. Melangkah ke hadapan gaya kita sendiri, kita akan terus memimpin trend baru dalam bidang bahan binaan bahan hiasan berdasarkan pasaran domestik dan pengembangan luar negara dalam abad yang baru.