Tembok Tirai Komposit tembaga A / B

Tembok Komposit Tembaga Dinding Tembaga Komposit Tembaga Komposit adalah sebatian plat atas tembaga atas / bawah dengan komposit anorganik tahan api tahan api teras, selepas penggabungan filem polimer, lukisan dua sisi dan pengkompaunan lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Wall Tirai Komposit Tembaga

Panel komposit tembaga tahan api adalah sebatian lapisan atas tembaga atas / bawah dengan komposit anorganik tahan api tahan api teras, selepas pengkompaunan filem polimer, lukisan berganda dan komposit lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina tirai menunggu dengan keperluan api yang tinggi. Ia adalah generasi ketiga untuk menggantikan produk tirai tembaga dinding Komposit Tembaga dan hiasan dalaman Panel Komposit Tembaga. Panel Komposit Tembaga tahan api bukan sahaja mempunyai semua kelebihan ACP biasa tetapi juga tahan api yang sangat baik. Ia sesuai dengan piawaian tahan api GB8624 B1 dan A2, LSOH, bebas halogen, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, pemprosesan dan pemasangan mudah.

Ciri-ciri ◎:

① Prestasi tahan api yang luar biasa
Dengan teras LSZH yang berprestasi tinggi, Panel Komposit Tembaga 4mm mampu menghasilkan 2O-3Omins di bawah kesan positif 1200-15OO api. Menurut GB8624-2OO6 "prestasi bahan bakar pembakaran kaedah penggredan", ia adalah bahan api kalis api tahap B1 dan melalui pensijilan NFTC.

Keupayaan Cuaca Super

Untuk kelebihan salutan PVDF sebagai rintangan kakisan, rintangan noda dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan hujan lebat, tembaga Komposit Tembaga Komposit tidak rosak dalam penampilan yang sempurna asalnya.

Kekuatan mengupas super

Dengan teras kalis api prestasi tinggi, indeks teknikal utama, kekuatan kulit, lebih tinggi daripada panel tidak tahan api dengan 10% lebih. Ia dikupas 20 kitaran dengan suhu dari 40 ° C hingga 80 ° dan tanpa sebarang perubahan kekuatan.

lapisan seragam, pelbagai warna:

Salutan itu mematuhi logam ikat dengan baik selepas salutan penukaran dan kerajang aluminium. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih banyak dipilih dan diberi keperibadian

Kekuatan Tinggi

Dengan rintangan hentaman yang kuat, cat berkualiti tinggi yang tinggi, Panel Komposit Tembaga mempunyai kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

  Penyelenggaraan mudah

Mudah dibersihkan, Walaupun di beberapa kawasan pencemaran berat, Panel Komposit Tembaga tahan api boleh dibersihkan oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia baru selepas setiap dibersihkan.

◎ Pelbagai aplikasi:

Panel Komposit Tembaga Fireproof adalah bahan yang ideal untuk digunakan secara meluas dalam dekorasi dinding tirai dalaman dan eksterior, seperti dewan pameran, bilik penerimaan tetamu yang besar.

kedai, bangunan pejabat, tempat letak kereta, hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling, bilik mandi, dapur, balkoni,

papan iklan, terowong, wails kereta api bawah tanah, gerai telefon, kapal layar dan penggunaan perindustrian lain.


Siasatan