PE Pelapisan A / B Tembaga Dinding Komposit Aluminium Berkembar

PE Coating Fireproof Fireproof Wall Fireproof ACP adalah gabungan lapisan atas / bawah plat aluminium dengan komposit anorganik tahan api tahan api teras tahan api, selepas penggabungan filem polimer, lukisan berganda dan komposit lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina tirai tirai ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Tembok Tirai Tembaga PE Salutan PE

Fireproof ACP adalah senyawa lapisan atas / bawah plat aluminium dengan teras komposit api tahan karat komposit anorganik, selepas penggabungan filem polimer, lukisan dua sisi dan pengkompaunan lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina tirai menunggu dengan keperluan api yang tinggi. Ia adalah generasi ketiga untuk menggantikan produk tiruan dinding tirai ACP dan hiasan dalaman ACP. Fireproof ACP bukan sahaja mempunyai semua kelebihan ACP biasa tetapi juga tahan api yang sangat baik. Ia sesuai dengan piawaian tahan api GB8624 B1 dan A2, LSOH, bebas halogen, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, pemprosesan dan pemasangan mudah.

Ciri-ciri ◎:

① Prestasi tahan api yang luar biasa

Dengan teras LSZH prestasi tinggi, ACP 4mm mampu 2O-3Omins di bawah impak positif 1200-500 nyala api. Menurut GB8624-2OO6 "prestasi bahan bakar pembakaran kaedah penggredan", ia adalah bahan api kalis api tahap B1 dan melalui pensijilan NFTC.

② Keupayaan Cuaca Super

Untuk kelebihan salutan PVDF sebagai rintangan kakisan, rintangan noda dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan ribut salju, ACP tahan api kami tidak rosak dalam penampilan sempurna asalnya.

③ Kekuatan mengupas super

Dengan teras kalis api prestasi tinggi, indeks teknikal utama, kekuatan kulit, lebih tinggi daripada panel tidak tahan api dengan 10% lebih. Ia dikupas 2O kitaran dengan suhu dari 40 ° C hingga 80 ° dan tanpa sebarang perubahan kekuatan.

④ lapisan seragam, pelbagai warna:

Salutan itu mematuhi logam ikat dengan baik selepas salutan penukaran dan kerajang aluminium. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih banyak dipilih dan diberi keperibadian

⑤ Kekuatan Tinggi

Dengan rintangan hentaman kuat, cat berkualiti tinggi yang tinggi, ACP mempunyai kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

⑥ Penyelenggaraan Mudah

Mudah dibersihkan, Walaupun di beberapa kawasan pencemaran yang lebih berat, ACP tahan api boleh dibersihkan oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia baru selepas setiap dibersihkan.

◎ Pelbagai aplikasi:

Fireproof ACP adalah bahan yang ideal untuk digunakan secara meluas dalam dekorasi dinding tirai dalaman dan eksterior, seperti dewan pameran, bilik penerimaan tetamu yang besar.

kedai, bangunan pejabat, tempat letak kereta, hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling, bilik mandi, dapur, balkoni,

papan iklan, terowong, wails kereta api bawah tanah, gerai telefon, kapal layar dan penggunaan perindustrian lain.
Siasatan