FEVE Coating A / B Dinding Tirai Aluminium Komposit Aluminium

FEAT Fireproof Fireproof Fireproof Fireproof Wall Fireproof ACP adalah senyawa lapisan atas / bawah plat aluminium dengan komposit anorganik api tahan api tahan api teras, setelah penggabungan filem polimer, lukisan dua sisi dan kompound lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina langsir ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

FEVE Tembok Tirai Tembaga Fireproof

Fireproof ACP adalah senyawa lapisan atas / bawah plat aluminium dengan teras komposit api tahan karat komposit anorganik, selepas penggabungan filem polimer, lukisan dua sisi dan pengkompaunan lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina tirai menunggu dengan keperluan api yang tinggi. Ia adalah generasi ketiga untuk menggantikan produk tiruan dinding tirai ACP dan hiasan dalaman ACP. Fireproof ACP bukan sahaja mempunyai semua kelebihan ACP biasa tetapi juga tahan api yang sangat baik. Ia sesuai dengan piawaian tahan api GB8624 B1 dan A2, LSOH, bebas halogen, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, pemprosesan dan pemasangan mudah.

Ciri-ciri ◎:

① Prestasi tahan api yang luar biasa
Dengan teras LSZH prestasi tinggi, ACP 4mm mampu menghasilkan 20-30mins di bawah kesan positif 1200-1500 nyalaan api. Mengikut GB8624-2006 "bahan binaan prestasi pembakaran kaedah penggredan", ia adalah bahan api kalis api B1 dan mendapatkan pengesahan NFTC.

Keupayaan Cuaca Super

Untuk kelebihan salutan PVDF sebagai rintangan kakisan, rintangan noda dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan ribut salju, ACP tahan api kami tidak rosak dalam penampilan sempurna asalnya.

Kekuatan mengupas super

Dengan teras kalis api prestasi tinggi, indeks teknikal utama, kekuatan kulit, lebih tinggi daripada panel tidak tahan api dengan 10% lebih. Ia dikupas 2O kitaran dengan suhu dari 40 ° C hingga 80 ° dan tanpa sebarang perubahan kekuatan.

lapisan seragam, pelbagai warna:

Salutan itu mematuhi logam ikat dengan baik selepas salutan penukaran dan kerajang aluminium. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih banyak dipilih dan diberi keperibadian

Kekuatan Tinggi

Dengan rintangan hentaman kuat, cat berkualiti tinggi yang tinggi, ACP mempunyai kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

  Penyelenggaraan mudah

Mudah dibersihkan, Walaupun di beberapa kawasan pencemaran yang lebih berat, ACP tahan api boleh dibersihkan oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia baru selepas setiap dibersihkan.

◎ Pelbagai aplikasi:

Fireproof ACP adalah bahan yang ideal untuk digunakan secara meluas dalam dekorasi dinding tirai dalaman dan eksterior, seperti dewan pameran, bilik penerimaan tetamu yang besar.

kedai, bangunan pejabat, tempat letak kereta, hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling, bilik mandi, dapur, balkoni,

papan iklan, terowong, wails kereta api bawah tanah, gerai telefon, kapal layar dan penggunaan perindustrian lain.Siasatan