PVDF Salutan A / B Tembaga Dinding Komposit Aluminium

PVDF Coat Fireproof Fireproof Wall Fireproof Curtain Wall adalah gabungan lapisan atas / bawah plat aluminium dengan komposit anorganik tahan api tahan api teras tahan api, selepas penggabungan filem polimer, lukisan dua sisi dan penyusun lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

PVDF Coating Fireproof Curtain Wall

Tembok Tirai Dinding adalah sebatian lapisan aluminium atas / bawah dengan komposit tak organik api tahan api, selepas penggabungan filem polimer, lukisan berganda dan komposit lembaran belakang. Ia digunakan secara meluas untuk membina tirai menunggu dengan keperluan api yang tinggi. Ia adalah generasi ketiga untuk menggantikan dinding tirai produk yang diimport, Fireproof Curtain Wall tidak hanya mempunyai semua kelebihan Dinding Tirai biasa tetapi juga tahan api yang sangat baik. Ia sesuai dengan piawaian tahan api GB8624 B1 dan A2, LSOH, bebas halogen, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, pemprosesan dan pemasangan mudah.


Ciri-ciri ◎:

① Prestasi tahan api yang luar biasa

Dengan teras LSZH berprestasi tinggi, ACP 4mm mampu menghasilkan 20-30mins di bawah impak positif 1200-15OO api. Mengikut GB8624-2006 "bahan binaan prestasi pembakaran kaedah penggredan", ia adalah bahan api kalis api B1 dan mendapatkan pengesahan NFTC.

② Keupayaan Cuaca Super

Untuk kelebihan salutan PVDF sebagai rintangan kakisan, rintangan noda dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan ribut salju, ACP tahan api kami tidak rosak dalam penampilan sempurna asalnya.

③ Kekuatan mengupas super

Dengan teras retardan api prestasi tinggi, indeks teknikal utama, kekuatan kulit, lebih tinggi daripada panel tidak tahan api dengan 10% lebih. Ia dikupas 2O kitaran dengan suhu dari 40 ° C hingga 80 ° dan tanpa sebarang perubahan kekuatan.

④ lapisan seragam, pelbagai warna:

Salutan itu mematuhi logam ikat dengan baik selepas salutan penukaran dan kerajang aluminium. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih banyak dipilih dan diberi keperibadian

⑤ Kekuatan Tinggi

Dengan rintangan hentaman kuat, cat berkualiti tinggi yang tinggi, ACP mempunyai kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

⑥ Penyelenggaraan Mudah

Mudah dibersihkan, Walaupun di beberapa kawasan pencemaran yang lebih berat, ACP tahan api boleh dibersihkan oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia baru selepas setiap dibersihkan.


◎ Pelbagai aplikasi:

Fireproof ACP adalah bahan yang ideal untuk digunakan secara meluas dalam dekorasi dinding tirai dalaman dan eksterior, seperti dewan pameran, bilik penerimaan tetamu yang besar.

kedai, bangunan pejabat, tempat letak kereta, hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling, bilik mandi, dapur, balkoni,

papan iklan, terowong, wails kereta api bawah tanah, gerai telefon, kapal layar dan penggunaan perindustrian lain.
Siasatan