Prestasi papan komposit aluminium

- May 10, 2018-

Gelaran super pelucutan

Panel komposit aluminium-plastik mengamalkan proses baru dan meningkatkan kekuatan mengupas penunjuk teknikal utama panel komposit aluminium-plastik ke keadaan yang sangat baik, yang meningkatkan kebingkaran dan prestasi cuaca panel komposit aluminium-plastik.

Bahan mudah diproses

Berat papan komposit aluminium-plastik hanya kira-kira 3.5-5.5 kg bagi satu meter persegi, jadi ia dapat mengurangkan kerosakan yang disebabkan oleh bencana gempa bumi dan mudah dikendalikan. Ciri-ciri pembinaannya yang unggul dapat dicapai dengan alat-alat kerja kayu sederhana untuk memotong, memotong dan merancang. Edge, melengkung ke dalam pelbagai bentuk, sudut tepat, dengan pereka, untuk membuat pelbagai perubahan, pemasangan mudah, cepat dan mengurangkan kos pembinaan.

Prestasi kebakaran yang sangat baik

Di tengah-tengah panel plastik aluminium adalah bahan teras plastik PE bahan pelindung, di kedua-dua belah pihak sangat sukar untuk membakar lapisan aluminium. Oleh itu, ia adalah bahan api tahan api yang memenuhi keperluan rintangan api peraturan bangunan.

Rintangan kesan

Rintangan hentaman tinggi, keliatan tinggi, tiada kerosakan pada kot atas, rintangan hentaman kuat, dan tiada kerosakan akibat angin dan pasir di kawasan dengan angin dan pasir yang besar.

Rintangan cuaca super

Terima kasih kepada kelebihan uniknya dalam penggunaan cat fluorocarbon PVDF berasaskan KYNAR-500 dan kelembapan cuaca, ia boleh digunakan sehingga 20 tahun tanpa merosakkan penampilan yang indah di matahari panas atau salji sejuk. pudar.

Salutan seragam

Selepas rawatan penukaran kimia dan aplikasi teknologi filem Henkel, lekatan antara panel cat dan aluminium-plastik seragam dan warna-warna yang pelbagai, membolehkan anda memilih ruang yang lebih besar dan menunjukkan keperibadian anda.

Penyelenggaraan mudah

Panel plastik aluminium telah meningkatkan ketahanan mereka terhadap pencemaran. Pencemaran bandar China lebih serius. Selepas beberapa tahun penggunaan, ia perlu dikekalkan dan dibersihkan. Oleh kerana sifat pembersihan diri yang baik, ia hanya perlu menggunakan detergen neutral dan air bersih. Selepas pembersihan, plat akan menjadi kekal baru.

Pemprosesan mudah

Papan plastik aluminium adalah bahan yang baik untuk memproses dan mencetak mudah. Ia adalah produk yang sangat baik untuk mengejar kecekapan dan memenangi masa. Ia boleh memendekkan tempoh pembinaan dan mengurangkan kos. Panel aluminium-plastik boleh dipotong, dipotong, beralur, band sawed, dibor, machined dan countersunk, sejuk-terbentuk, dilipat sejuk, dilancarkan sejuk, riveted, disisir, atau terpaku.

1, rintangan cuaca yang baik, kekuatan tinggi, penyelenggaraan mudah.

2. Pembinaannya mudah dan tempoh pembinaan adalah pendek.

3, pemprosesan yang sangat baik, penebat haba, penebat bunyi dan prestasi api yang sangat baik.

4, keplastikan yang baik, rintangan hentaman, boleh mengurangkan beban pada bangunan, rintangan kejutan yang baik.

5, licin, ringan dan kuat.

6, untuk memilih lebih banyak warna.

7, peralatan pemprosesan adalah mudah, pemprosesan di tapak.

8, bunga dan corak boleh disesuaikan pengeluaran