Aluminium-plastik Panel mengikut kesan permukaan hiasan untuk mengelaskan

- Sep 08, 2017-

A. lapisan hiasan aluminium-plastik Lembaga

Pelbagai hiasan lapisan disalut pada permukaan plat aluminium. Biasa digunakan fluorine karbon, poliester, akrilik lapisan, termasuk terutamanya logam warna, warna plain, pearlescent, kalimantang warna dan warna-warna lain, dengan hiasan peranan, adalah dalam pelbagai pasaran umum.

Oxidized B. mewarna plat aluminium-plastik

Penggunaan anodic pengoksidaan dalam masa rawatan Panel aloi aluminium dengan rose, Gangsa dan lain-lain warna yang unik, memainkan kesan hiasan yang khas.

Lembaga Pengarah komposit hiasan C. Kerajang

Iaitu filem warna mengikut set memproses syarat-syarat, bergantung kepada peranan pelekat, supaya filem warna pelekat disalut pada bahagian bawah plat aluminium atau terus dilekatkan kepada plat aluminium dirawat skim. Varieti utama yang mempunyai corak hillock, kayu papan bijian dan sebagainya.

D. warna percetakan plat aluminium-plastik

akan berbeza corak menerusi komputer canggih yang mengatur huruf teknologi percetakan, dakwat percetakan warna di atas kertas pemindahan yang dicetak pada pelbagai corak semulajadi, dan kemudian melalui teknologi pemindahan haba secara tidak langsung dalam aluminium-plastik plat salinan pelbagai corak semulajadi yang tiruan. Boleh bertemu kreativiti dalam reka bentuk dan pilihan peribadi pemilik.

E. menolak plat aluminium-plastik

Penggunaan permukaan dengan Kawat rawatan lukisan aluminium aloi panel, biasa ialah dawai emas melukis dan Perak dawai lukisan produk, memberikan orang ramai kegiatan visual yang berbeza.

F. cermin aluminium-plastik panel

Permukaan aluminium aloi panel digilap dan dilayan seperti cermin.