Salutan PE A / B Kalis Panel komposit keluli

Fireproof Panel komposit keluli kompaun daripada lapisan atas/bawah plat aluminium dengan organik komposit kalis api fireproof teras, selepas Pengkompaunan filem polimer, dua belah lukisan dan lembaran belakang compounding.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Salutan PE A / B Kalis Panel komposit keluli

Fireproof Panel komposit keluli kompaun daripada lapisan atas/bawah plat aluminium dengan organik komposit kalis api fireproof teras, selepas Pengkompaunan filem polimer, dua belah lukisan dan lembaran belakang compounding. Ia banyak digunakan untuk membina langsir menunggu keperluan fireproof yang tinggi. Ia adalah golongan yang ketiga untuk menggantikan produk yang diimport tirai dinding Panel komposit keluli dan hiasan dalaman Panel komposit keluli. Fireproof Panel komposit keluli mempunyai bukan sahaja semua Kalis kelebihan Panel komposit keluli yang biasa tetapi juga cemerlang. Ia telah Islamkan standard fireproof A2 dan GB8624 B1, LSOH, halogen boleh menjadi percuma, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, mudah pemprosesan dan pemasangan.

 

◎ ciri-ciri:

Prestasi luar biasa Fireproof ①
Dengan prestasi tinggi teras LSZH, Panel komposit 4mmSteel mampu 2O-3Omins di bawah kesan positif daripada api Ijazah 1200-15OO. Menurut GB8624-2OO6 "membina bahan pembakaran pelaksanaan penggredan kaedah", ia adalah bahan kalis api aras B1 dan dapatkan melalui pensijilan NFTC.

Cuaca yang Super keupayaan

Bagi PVDF lapisan kelebihan sebagai rintangan kakisan, noda rintangan dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan blizzard, Panel komposit keluli kami fireproof tidak rosak dalam rupa asal sempurna.

Super mengelupas kekuatan

Dengan prestasi tinggi teras kalis api, kunci Indeks teknikal, kekuatan peel, adalah lebih tinggi daripada panel bebas Kalis sebanyak 10% lebih ia telah dikupas 2O kitaran dengan suhu dari 40° C 80 ° dan tanpa apa-apa perubahan kekuatan.

salutan seragam, pelbagai warna:

Lapisan mematuhi ikat logam selepas kerajang aluminium dan penyalutan penukaran. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih boleh dipilih dan personlized

Kekuatan tinggi

Dengan rintangan hentaman kuat, Cat berkualiti tinggi merupakan, Panel komposit keluli mempunyai apa-apa kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

 Penjagaan yang mudah

Mudah untuk membersihkan, walaupun di sesetengah kawasan pencemaran lebih berat, fireproof Panel komposit keluli boleh dibersihkan oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia sentiasa baru selepas masing-masing yang dibersihkan.

 

◎ Permohonan pelbagai:

Fireproof Panel komposit keluli adalah bahan yang sesuai untuk digunakan secara meluas dalam hiasan dinding langsir hiasan dalaman dan luaran, seperti Dewan pameran, Bilik-bilik tetamu yang besar.

Kedai-kedai, bangunan pejabat, hanks, Hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling-siling, Bilik mandi, dapur, balkoni, papan iklan, terowong, kereta api bawah tanah wails, pondok telefon, kapal layar dan kegunaan industri lain.


Siasatan