PVDF salutan A / B Kalis Panel komposit keluli

PVDF salutan A / B Kalis Panel komposit keluli

Fireproof Panel komposit keluli adalah sebatian daripada lapisan atas/bawah plat besi dengan bukan organik komposit kalis api fireproof teras,
Berbual sekarang

Maklumat produk

PVDF salutan A / B Kalis Panel komposit keluli

Fireproof Steel Panel komposit adalah sebatian daripada lapisan atas/bawah plat besi dengan bukan organik komposit kalis api fireproof teras, selepas Pengkompaunan filem polimer, dua sisi lukisan dan kembali lembaran Pengkompaunan. Ia banyak digunakan untuk membina langsir menunggu keperluan fireproof yang tinggi. Ia adalah golongan yang ketiga untuk menggantikan produk yang diimport tirai dinding keluli komposit panel dan panel komposit keluli perhiasan dalaman rumah. Fireproof panel komposit keluli mempunyai bukan sahaja semua Kalis kelebihan Panel komposit keluli yang biasa tetapi juga cemerlang. Ia telah Islamkan standard fireproof A2 dan GB8624 B1, LSOH, halogen boleh menjadi percuma, tiada gas beracun, lapisan teras sukar, mudah pemprosesan dan pemasangan.

 

◎ ciri-ciri:

Prestasi luar biasa Fireproof ①
Dengan prestasi tinggi teras LSZH, 4mm ACP mampu 2O-3Omins di bawah kesan positif daripada api Ijazah 1200-15OO. Menurut GB8624-2OO6 "membina bahan pembakaran pelaksanaan penggredan kaedah", ia adalah bahan kalis api aras B1 dan dapatkan melalui pensijilan NFTC.

Cuaca yang Super keupayaan

Bagi PVDF lapisan kelebihan sebagai rintangan kakisan, noda rintangan dan keupayaan cuaca, tidak kira bagaimana panas matahari atau pembekuan blizzard, ACP fireproof kami tidak rosak dalam rupa asal sempurna.

Super mengelupas kekuatan

Dengan prestasi tinggi teras kalis api, kunci Indeks teknikal, kekuatan peel, adalah lebih tinggi daripada panel bebas Kalis sebanyak 10% lebih ia telah dikupas 2O kitaran dengan suhu dari 40° C 80 ° dan tanpa apa-apa perubahan kekuatan.

salutan seragam, pelbagai warna:

Lapisan mematuhi ikat logam selepas kerajang aluminium dan penyalutan penukaran. Lebih seragam dan berwarna-warni, lebih boleh dipilih dan personlized

Kekuatan tinggi

Dengan rintangan hentaman kuat, Cat berkualiti tinggi merupakan, panel komposit keluli mempunyai apa-apa kerosakan di kawasan berangin dan berpasir.

 Penjagaan yang mudah

Mudah untuk membersihkan, walaupun di sesetengah kawasan pencemaran yang lebih berat, Kalis steel panel komposit boleh denned oleh pembersih neutral sahaja. Pastikan ia sentiasa baru selepas masing-masing yang dibersihkan.

 

◎ Permohonan pelbagai:

Fireproof ACP adalah bahan yang sesuai untuk digunakan secara meluas dalam hiasan dinding langsir hiasan dalaman dan luaran, seperti Dewan pameran, Bilik-bilik tetamu yang besar.

Kedai-kedai, bangunan pejabat, hanks, Hotel, asrama dan pangsapuri; Ia digunakan untuk menghiasi dinding dalaman, siling-siling, Bilik mandi, dapur, balkoni, papan iklan, terowong, kereta api bawah tanah wails, pondok telefon, kapal layar dan kegunaan industri lain.


Siasatan